Acasa Conteaza iti este alaturi

Ne dedicam tot timpul pentru nevoile dumneavoastra si ne face mare placere sa va ajutam.

”Fericirea ta conteaza.
Amintirile si comfortul tau conteaza.
ACASA CONTEAZA!”

Despre Noi

www.acasaconteaza.ro

Acasa conteaza este o companie naționala de servicii de îngrijire la domiciliu. Suntem specializați în lucrul cu clienții și familiile acestora care necesită îngrijire socială în propriile case. Oferim un serviciu unic de vizite de îngrijire personalizate, de la vizite in scopul ingrijirii personale a fiecarui client, pana la curatenie, cumparaturi, plati ale facturilor precum si asistenta ce include activitati sau deplasari catre programari la spital sau doctor de familie, policlinica, etc, asigurand un transport al clientului in siguranta.

Ne deplasam GRATUIT la dumneavoastra!

Contact: 0721.350.817

Acasa Conteaza, oferă îngrijire la domiciliu de înaltă calitate și asistență pentru a vă menține în siguranță, confortabil și a trăi independent în propria casă.
Pachetele de îngrijire la domiciliu construite în jurul tău te sprijină pentru a-ți menține stilul de viață ales, de la o vizită pe zi minim 2 ore până la 12 ore, in functie de cerintele fiecarui client in parte. Credem că fiecare client este unic, cu propriile preferințe și nevoi individuale. Așadar, vă menținem controlul și vă oferim îngrijirea și sprijinul dorit, unde și când doriți, iar servciul de îngrijire la domiciliu il realizam așa că trebuie să fie la fel.

Suntem foarte bucurosi ca va putem ajuta in viata

Ne face mare placere

Prima intalnire este cea mai importanta, pentru ca prima impresie conteaza. Ne deplasam la dumneavoastra complet GRATUIT, pentru a stabili impreuna toate detaliile de care avem mare nevoie.

Fisa individuala

Fiecarei persoane ii vom intocmi o fisa de expertiza, in care vom trece toate aspectele de care avem nevoie si care ne va ajuta sa ne desfasuram activitatea in cele mai bune conditii, doar pentru dumneavoastra.

Serviciile noastre de îngrijire sunt reglementate în totalitate de calificari si diplome obtinute in Marea Britanie, cu o experienta de peste 10 ani de lucru in comunitate, oferind servicii de inalta calitate fiecarui client.

Vă rugăm să vizitați pagina Servicii pentru a vedea serviciile si pachetele de îngrijire la domiciliu disponibile de la AcasaConteaza.ro.

CE INSEAMNA INGRIJIREA LA DOMICILIU?

Îngrijirea la domiciliu oferă sprijinul suplimentar de care aveți nevoie pentru a vă menține acolo unde doriți să fiți – ACASA. Serviciile de îngrijire la domiciliu pot oferi o mână de ajutor în treburile casnice, îngrijirea personală sau o vizită de companie. Toate serviciile noastre de îngrijire la domiciliu sunt adaptate nevoilor dvs. și sunt o modalitate excelentă de a sta acasă în loc să mergeți la o casă de îngrijire (Azil)

Serviciile noastre de îngrijire la domiciliu nu sunt doar aici pentru a vă sprijini acasă, ci pentru a vă sprijini să vă trăiți în continuare viața, așa cum doriți. Vă putem duce la programarile medicale, la cumparaturi, pentru a ne întâlni cu prietenii și familia, pentru a vă ajuta să trăiți o viață independentă, etc..

Serviciile noastre de îngrijire la domiciliu vă ofera dumneavoastra și familiei dumneavoastra, liniștea sufletească necesară pentru a vă mentine in siguranta acasă.

CUM MA POATE AJUTA INGRIJIREA LA DOMICILIU?

Serviciile noastre flexibile de îngrijire la domiciliu pot acoperi orice, in functie de pachetul dorit, pe care il gasiti pe pagina noastra la servicii. Serviciul nostru de îngrijire la domiciliu poate fi utilizat ca ajutor pe termen scurt, în urma unei boli, sau pentru că îngrijitorul dumneavoastra obișnuit nu mai este disponibil. De asemenea el poate fi un prim pas intr-o colaborare pe termen lung in ceea ce priveste îngrijirea la domiciliu. Echipa noastră dedicată de asistenți la domiciliu este complet instruită pentru:

  • Va ajuta să începeți ziua: asistenta igiena corporala, spălat, îmbrăcat, suport transfer, prepararea si servirea micului dejun (asistenta pentru hranire in caz de necesitate).
  • Suport cu medicamente: vă reamintesc și vă ajută să luați medicamente, precum și să achizitionati medicamente de la farmacie.
  • Ora mesei:  asistenta la prepararea si servirea meselor.
  • Ieșiri: facem cumpărături cu dvs. sau vă ajutăm să faceți o listă de cumpărături,  aprovizionarea, etc,
  • Gospodărie: Va ajutam cu spalarea  rufelor si călcatul lor, sa va păstrați casa curată și ordonată.
  • Ieșiri sociale: vă ajută cu activități sociale precum ieșirea la plimbare, participarea la un centru de zi, vizitarea prietenilor sau a familiei sau mersul la biserica sau clubul dvs.
  • Ingrijire personala: vizita consta in asistenta pentru igiena corporala, așternuturi proaspete și o masă pregătită cu grijă înainte de culcare.
  • La sfârșitul fiecărei zile, vă ajutăm să vă pregătiți pentru culcare.
  • Serviciul nostru de îngrijire la domiciliu este adaptat în funcție de fiecare client. Compania AcasaConteaza.ro, este acolo pentru a vă sprijini să continuați să trăiți în siguranță în propria casă, înconjurați de bunurile și amintirile dumneavoastra.

Luați legătura cu AcasaConteaza.ro astăzi, pentru a afla cum serviciile noastre de îngrijire la domiciliu vă pot ajuta pe dvs. sau pe persoana iubită să rămâneți independenți in confortul dvs de acasa.

Call Now Button